• 2% daní

          • Milí rodičia, priatelia a známi!

             

            Touto cestou by sme chceli poďakovať za pomoc všetkým, ktorí v minulom školskom roku pomohli našej materskej škole a poukázali nám 2% daní z príjmu.

             

            Aj tento školský rok sa uchádzame o Vašu priazeň.

            Rodičovské združenie pri našej materskej škole je tiež prijímateľom 2% daní z príjmu. Veríme, že u Vás nájdeme porozumenie a Vy osobne, Vaša rodina, priatelia a známi či firma pomôžu poukázaním 2% zaplatenej dane našim deťom.

             

            Získané financie naša materská škola využije na výchovno- vzdelávací proces.

             

            Tlačivo je možné vyzdvihnúť na informačnej nástenke v priestoroch materskej školy alebo ho nájdete aj na našej webovej stránke.

          • Hudobno- interaktívne predstavenie Tinka Bublinka

          • Naše deti spoločne so žiakmi z prvého a druhého ročníka zo základnej školy sa zúčatnili hudobno- interaktívneho predstavenia Tinka Bublinka- S anjelikmi veselo.

            Kultúrno- spoločenskou miestnosťou sa dnes niesli tóny piesne- HEJA, HEJA, HEJ. Deti sa formou hry a piesní rozprávali o ročnom období zima. Tancovali, spievali a riešili rôzne hádanky. Hrali aj na muzikoterapeutických nástrojich, ktoré slúžia na rozvoj psychomotoriky, empatie a komunikačných zručností.

            Veríme, že sa všetkým deťom a rovnako aj pani učiteľkám toto vystúpenie páčilo.

          • Hurá, je tu karneval!

          • V stredu sa našou materskou školou ozýval smiech detí, ktoré sa radovali z karnevalu. Naša materská škola sa zmenila na miesto čarovné a rozprávkové. Našli sme v nej veľa princezien, hrdinov, policajtov, pirátov a dokonca aj zvieratká. Prišiel nás pozrieť aj Šašo Jašo, ktorý si s deťmi zatancoval.

            Pre deti boli prichystaé aj rôzne súťaže- namotávanie šnúrky na ceruzku, prechádzka po srdiečkach a postavenie veže z kociek.

            Veríme, že si deti tento deň v maskách užili a budú naň ešte dlho spomýnať.